Головна » 2018 » Травень » 15 » «СІМ’Я – КЛЮЧ ВІД ЩАСТЯ»
09:47
«СІМ’Я – КЛЮЧ ВІД ЩАСТЯ»

 

  Сім'я - головний осередок суспільства. Вона відіграє надзвичайну роль у його життєдіяльності — через фізичну й соціокультурну зміну поколінь забезпечує можливість існування суспільства. У сім'ї створюється найбільше суспільне багатство — людина. Тут вона народжується і формується як особистість. Це та частинка, з котрої розпочинається будь-яка держава. Немає країни без сім'ї та сімейно-родинних відносин.

  З нагоди Міжнародного дня сім'ї та Дня матері у Будинку культури села Дідовичі відбувся святковий концерт «Сім’я – ключ від щастя», співорганізаторами якого стали Дідовицька сільська рада та районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік.

  Він висловив щиру вдячність кожній родині за вагомий внесок у розвиток духовності району та наголосив на важливості ролі сім'ї та матері у житті кожної людини. «У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і незамінними. Саме сім'я може зробити нас щасливими, адже є основою основ.
  А основною берегинею будь-якої сім'ї є матір. Саме мама завжди із нами: у день смутку і в хвилини радості, до мами звертаєшся за порадою і за словами втіхи. Мама - це справжній приклад безкорисливої і безумовної любові. Тож цінуймо наших близьких та бережімо матерів», - додав він.
  Привітавши всіх зі святом, Андрій Васильович відзначив подарунками від районної державної адміністрації 12 поважних гостей свята - жінок, яким Указом Президента України було присвоєне почесне звання Мати-Героїня. Cеред них: Надія Редька, Людмила Мосійчук, Тетяна Заїка, Наталія Ларіонова, Надія Лісовська, Надія П'ятак, Ніна Деюн, Катерина Кондратюк, Ніна Федорчук, Валентина Шкабара, Ганна Новорок, Марія Шкабара.


 Також щирими вітаннями, сердечними побажаннями, квітами та подарунками Матерів-Героїнь вшанували Дідовицький сільський голова Тамара Мосійчук та директор СТОВ «Птахівник» Валентина Гальчук.

 

 
  У ході свята, директор Новоград-Волинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Надія Мельничук вручила подарунки переможцям конкурсу малюнку «Моя сім'я найкраща», який було проведено напередодні свята. Переможцями стали: Максим Лісовський (І місце), Анастасія Храбан (ІІ місце) та Іванна Пасічник (ІІІ місце).


 Радісна атмосфера, гучні оплески, усмішки та гарний настрій панували у святковій залі. Яскравими, незабутніми піснями й танцями протягом усього заходу глядачів розважали – Ольга Осіпчук, Іванна Конончук, Іванна Пасічник, Софія Цибульська, Олег Солоненко та вокальний жіночий ансамбль с.Дідовичі

Переглядів: 443 | Додав: Ромашка Автор матеріалу: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 20.04.2024, 10:08
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0