Головна » 2017 » Грудень » 1 » Міжнародний день інваліда
16:32
Міжнародний день інваліда

Повір у себе, і в тебе повірять інші!

    Захід під таким гаслом до Міжнародного дня інвалідів 1 грудня для дітей району з особливими потребами організував та провів районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Діти разом з батьками зібралися у великій залі Будинку рад.

 У заході взяли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Даниленко Наталія Володимирівна, начальник УПСЗН РДА Андрущенко Людмила Аркадіївна та діти з особливими потребами та їх батьки.

  Дуже важливо, щоб кожна дитина зростала щасливою і могла самореалізуватися. Особливо актуально це для дітей з функціональними обмеженнями. Саме з метою сприяння самовизначення і самореалізації дітей з особливими потребами, стимулювання розвитку їх творчих інтересів привертання уваги громадськості до проблем дітей з особливими потребами, Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щороку проводиться конкурс "Повір у себе і в тебе повірять інші", в якому взяли участь 36 дітей з функціональними обмеженнями.

У ході заходу було визначено переможців конкурсу:

I місце – Борсученко Денис (с. Нова Романівка),

II місце – Содель Вікторія (с. Ярунь),

III місце – Віскушенко Костянтин (с. Ярунь).

Переможці конкурсу були відзначені грамотами районної державної адміністрації та подарунками.

   Важко було визначити переможця, адже переможці вони всі. Кожен з них щодня бореться і перемагає. Перемагає хворобу, складні обставини, в яких знаходиться, і психологічний дискомфорт. І попри все вони, як і всі на землі, живуть, люблять і мріють. Тож хай їхні мрії збуваються! Приємно, якщо ми на шляху до здійснення цих мрій будемо для них корисними.

   Після офіційної частини відбулась вистава «Пригоди Фіксіків та Білосніжки» за участю студії «Креатив». Діти активно приймали участь в різноманітних конкурсах, за що отримували призи, а по закінченню свята кожен отримав подарункові набори.

$IMAG

 

Переглядів: 465 | Додав: Ромашка Автор матеріалу: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 28.03.2024, 17:17
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0