Головна » 2010 » Червень » 12 » Круглий стіл в кримінально-виконавчій інспекції
09:48
Круглий стіл в кримінально-виконавчій інспекції
11 червня 2010 р. був проведений круглий стіл, організований Новоград-Волинським міськрайонним підрозділом кримінально-виконавчої інспекції в якому взяли участь представники Новоград-Волинського МВ УМВС, Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Новоград-Волинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

  На круглому столі обговорювались питання щодо профілактики рецедивної злочинності серед засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та умовно-достроково звільнених осіб, які перебувають на обліку в Новоград-Волинському міськрайонному підрозділі кримінально-виконавчої інспекції.

  В результаті обговорення, учасники круглого столу ухвалили: кримінально-виконавчій інспекції при можливості спільно з районним та міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та при можливості спільно з органами внутрішніх справ здійснювати перевірки за місцем проживання неповнолітніх, які перебувають на обліку, з метою здійснення соціального інспектування, проведення роз’яснювальної та профілактичної роботи, а також надавати методичну та практичну допомогу працівникам центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у здійсненні ними соціальної роботи з особами даної категорії та обмінюватися наявною інформацією задля досягнення кращих результатів у співпраці. Районному та міському центрам соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активізувати здійснення психолого-реабілітаційних заходів, спрямованих на недопущення скоєння нових злочинів, вчинення правопорушень, порушень громадського порядку.

  В обговоренні взяли активну участь: працівник міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції капітан внутрішньої служби Лядова О. О., працівники Н-Волинського МВ УМВС старший лейтенант міліції Шевчук І. В., старший лейтенант міліції Вовченко О. В., лейтенант міліції Барабащук О. М., працівник міського центру СССДМ Желанова А. Г., директор районного центру СССДМ Бобровська Л. М. Зокрема директор РЦСССДМ Бобровська Л.М. зазначила, що за 6 місяців 2010 року до районного центру СССДМ звернулося 16 звільнених осіб, з них 1 особа перебувала під соціальним супроводом; 59 умовно засуджених осіб, з них 13 неповнолітніх та 46 молодих осіб, з них перебували під супроводом 4 особи, з них 2 неповнолітніх. В ході соціального супроводу надано 32 індивідуальні послуги. З метою профілактики правопорушень та злочинності районним центром СССДМ проведено 7 групових заходів, якими охоплено 25 осіб. Під час роботи консультаційного пункту при КВІ соціальними послугами охоплено 56 осіб, з них 12 неповнолітніх.

Переглядів: 841 | Додав: Max7 Автор матеріалу: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 20.04.2024, 09:25
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0