Головна » 2010 » Травень » 18 » «ЄДНАЙМОСЯ, НАША ДРУЖНА РОДИНО!»
21:29
«ЄДНАЙМОСЯ, НАША ДРУЖНА РОДИНО!»

Під таким гаслом відбувся районний захід з нагоди Міжнародного дня сім’ї, який традиційно щороку проводиться у населених пунктах Новоград-Волинщини за сприяння районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА.
У цьому році захід проходив у селі Орепи. Сільський будинок культури гостинно прийняв у своїх стінах гостей. До участі у святі запрошувалися цілі родини. У концертно-вітальній програмі гармонійноспліталися пісенні, хореографічні та поетичні номери. Для своїх мам діти не жалкували творчого запалу: вони то викликали посмішку виконанням веселого танцю, то заставляли плакати під сумні пісні про маму. Коментарі були зайві – у всіх на очах з’являлися сльози. З вітальним словом до родин звернулася директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бобровська Лілія Михайлівна, відзначивши важливу роль сімейного виховання в сучасному суспільствіта необхідності розвивати такі сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як: дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї. Перейняв естафету вітального слова начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Бармак Олексій Валентинович. Він коротко розповів про пільги для багатодітних родин та подякував присутнім батькам за гідне виховання нащадків. Традиційно заздалегідь було оголошено конкурси, підсумки яких підбито на святі. Зокрема визначено переможців конкурсів на краще сімейне фото, кращий твір та малюнок на тему «Моя сім’я». Їх нагороджено грамотами та призами. Святкову атмосферу доповнювали виставка вишивок та представлених на конкурси робіт. Багатодітних сімей та сімей зі зразковим вихованням дітей також відзначили подарунками, які були придбані за сприяння відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА та вручено подяки за духовний і національний розвиток української родини,турботу про збереження сімейних традицій та цінностей, гідне виховання дітей та зразковий приклад для наслідування іншим родинам.Адміністрація школи також відзначила подяками деякі сім’ї, коротко зупинившись на заслугах кожної з них. Підсумував святкове дійство своїм вітальним словом сільський голова Завальнюк Анатолій Васильович. Він також вручив одній із сімей подарунок від сільської ради. Діти дарували батькам квіти і море позитивних емоцій. Працюючи із сім’ями, ми, спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, як ніхто знаємо, що сім’ї бувають різні. Тому в це свято вітати зразкові родини нам вдвічі приємно. Адже своїм позитивним прикладом вони теж певною мірою допомагають нам здійснювати свою роботу.Жоден із присутніх на святі не залишився без яскравих вражень. Це було справжнє свято для душі і серця – свято сім’ї. Цінуйте її. Шануйте її. Без неї ми ніщо.

Переглядів: 597 | Додав: Max7 Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦ СССДМ Юлія Савицька | Теги: НАША ДРУЖНА РОДИНО!», «ЄДНАЙМОСЯ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 29.03.2024, 18:39
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0