Головна » 2011 » Травень » 10 » Зустріч керівництва району з прийомними батьками та батьками вихователями
19:46
Зустріч керівництва району з прийомними батьками та батьками вихователями
        До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї 10 травня з ініціативи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено зустріч керівництва району з прийомними батьками, батьками-вихователями прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Новоград-Волинського району. На зустрічі були присутні заступник голови райдержадміністрації Андрій Борисович Поліщук та голова районної ради Франц Вікторович Весельський.
       У вступному слові директор РЦСССДМ зазначила, що саме сім’ї прийомних батьків та батьків-вихователів стали родинним вогнищем, де відігріваються скалічені дитячі душі. Створивши на базі своїх родин прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, вони взяли у свої родини на виховання дітей, які з тих чи інших причин сьогодні позбавлені права виховуватися у біологічних сім’ях.
     У своєму зверненні до присутніх А.Б.Поліщук наголосив на важливій ролі матері у житті дитини. А тим більше, на ролі прийомних батьків і батьків-вихователів у житті дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Андрій Борисович привітав присутніх зі святами, побажав прийомним батькам та батькам-вихователям міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя.
      Зі словами щирої вдячності за взяту на себе відповідальність виховувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до прийомних батьків та батьків-вихователів звернувся голова районної ради Франц Вікторович Весельський. Він познайомив присутніх з історією виникнення свят і висловив вдячність присутнім батькам за їх нелегку працю. 
       На зустрічі було багато сказано, а головне - почуто. Андрій Борисович та Франц Вікторович вислухали проблемні питання, які виникають у ході функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Обговорено шляхи вирішення даних проблем.
    На завершення зустрічі заступник голови райдержадміністрації А.Б.Поліщук та голова районної ради Ф.В.Весельський вручили прийомним батькам та батькам-вихователям квіти, вітальні листівки та подарунки.
      
 
 
 
 
Від імені присутніх батьків прийомна мама Козаченко Наталія Феліксівна (с.Олександрівка) подякувала керівництву району, соціальним службам за увагу, підтримку та розуміння.
Переглядів: 856 | Додав: Tanu6ka Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦСССДМ Савицька Ю.В. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 27.04.2024, 07:14
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0