Головна » 2018 » Лютий » 28 » засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів
16:55
засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів

Чергове засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів

  09 лютого 2018 року Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено чергове засідання групи взаємопідтримки. На засіданні було розглянуто тему: «Кір в Україні: що потрібно знати про вакцинацію та як запобігти епідемії інших хвороб». Для участі у засіданні запрошено заступника головного лікаря Комунального закладу «Центру первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району» Приходько О.М.

  З прийомними батьками та батьками-вихователями було обговорено спалах кору в Україні : цифри і факти, як передається вірус кору, також проте, що захворювання може мати тяжкий перебіг. Було проінформовано, що усі діти та дорослі , які не робили щеплення опиняються під загрозою. Роз’яснено особливості процедури вакцинації проти кору. Також спеціаліст Комунального закладу «Центру первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району» акцентував увагу на те, що потрібно робити батькам, коли дитина контактувала з хворим на кір та про ризики відмови від вакцинації.

 Спеціалісти РЦСССДМ з батьками-вихователями та прийомними батьками провели бесіду на тему: «Діти і соціальні мережі. Поради батькам», в ході якої було наголошено на необхідності систематичного контролю щодо користування соціальними мережами в Інтернеті дітьми, дотримання, як дітьми, так і самими батьками, правил безпеки, перебуваючи в мережі. Також було обговорено існування та особливості суїцидальних онлайн-ігр, оскільки такими групами керують досвідчені психологи, їхня цільова аудиторія— тинейджери, з проблемами у стосунках, з однолітками чи батьками.

  На завершення обговорили проблемні питання, що виникають у процесі функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу та шляхи їх вирішення.

 

 

Переглядів: 367 | Додав: Ромашка Автор матеріалу: Новоград-Волинський РЦСССДМ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 29.03.2024, 08:49
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0