Головна » 2011 » Жовтень » 28 » Засідання групи взаємопідтримки
15:36
Засідання групи взаємопідтримки
   28 жовтня 2011 року відбулося чергове засідання групи взаємопідтримки прийомних батьків, батьків-вихователів на тему «Проблема крадіжок дітьми у сім’ї: причини, шляхи подолання. Стилі сімейного виховання».
      Мета засідання: розглянути проблему крадіжок дітьми у сім’ї, дослідити причини їх виникнення, знайти шляхи подолання, розширити знання прийомних батьків, батьків-вихователів, про стилі сімейного виховання. Провести психодіагностику на виявлення професійного вигорання у прийомних батьків, батьків-вихователів, анкетування з метою попередньої оцінки навчальних потреб прийомних батьків, батьків-вихователів, які потребують підвищення кваліфікації.
     Провідний спеціаліст районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Савицька Ю.В. у своєму виступі висвітлила причини вчинення крадіжок дітьми різного віку, зазначивши про найбільш дієві методи вирішення проблеми з дітьми різного віку.
      У засіданні взяла участь Якубович Ольга Василівна – керівник психологічної служби районного методичного центру відділу освіти РДА, яка висвітлила психологічні аспекти зазначених проблем і надала рекомендації щодо їх запобігання і попередження.
    Ольга Василівна також провела психодіагностичні дослідження з прийомними батьками та батьками-вихователями на визначення їх виховного потенціалу, схильності до внутрішнього вигорання.
       Також було проведено методику «Малюнок сім’ї», результати якої одразу ж обговорено. Внаслідок чого батьки з’ясували реальну психологічну картину своєї сім’ї, зробивши для себе певні висновки.
      Прийомні батьки, батьки-вихователі, які вже мали проблеми, пов’язані з крадіжками у сім’ї, поділилися досвідом щодо їх вирішення.
     Всі учасники отримали буклети районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді «Дитяча крадіжка – проблема, яку можна подолати» з методичними рекомендаціями.
Переглядів: 541 | Додав: Tanu6ka Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦСССДМ Савицька Ю.В. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 02.05.2024, 19:14
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0