Головна » 2013 » Червень » 1 » ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
17:00
ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
      З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей районної державної адміністрації було проведено захід «Хай щастю дитини не буде кінця» у селі Сусли.

    У заходах взяли участь: голова Новоград-Волинської районної ради Франц Вікторович Весельський, начальник служби у справах дітей РДА Володимир Феодосійович Бойко, голова Міськрайонного Товариства Червоного Хреста Константинова Валентина Никифорівна, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лілія Михайлівна Бобровська, сільський голова с. Сусли Ігор Савелійович Голуб, директор Суслівської ЗОШ І-ІІІ ст. Пилипчук Олександр Анатолійович.
 

   Заходи розпочалися урочистою частиною. Керівництво району привітало дітей зі святом, побажали їм щасливої долі, міцного здоров’я, успіхів та гарного настрою. В ході концертно-вітальної програми звучали пісенні номери та поетичні рядки.
 
 
 
    Продовженням свята стала конкурсно-розважальна програма, в рамках якої проводився конкурс малюнка на асфальті «Я малюю Україну», конкурс загадок, конкурс швидкісного поїдання бананів, весела естафета, спортивні змагання з волейболу, міні-футболу між командами спортсменів з с. Сусли, с. Гульськ та с. Івашківка та інші вуличні ігротеки.

    Заходами охоплено 150 дітей різного віку та категорій. Жоден з учасників конкурсів не залишився без призів.
 
 
 
     Зокрема міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста на чолі з Константиновою Валентиною Никифорівною дітям, які брали активну участь у заходах, надали 50 подарунків.
 
 
 
   Приватні підприємці з с. Сусли Газаров Андрій Олексійович, Осінський Петро Йосипович та Чайковський Сергій Анатолійович надали дітям можливість поласувати безкоштовним морозивом.
 

   Всі вони отримали подяки Новоград-Волинської районної державної адміністрації за особистий внесок в організацію заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, взаєморозуміння та тісну результативну співпрацю з органами державної влади та органами місцевого самоврядування.
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 842 | Додав: Юлія Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦ СССДМ Савицька Юлія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 19.05.2024, 04:00
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0