Головна » 2013 » Травень » 20 » У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МАТЕРІ, МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї
10:20
У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ МАТЕРІ, МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї
     Традиційно щороку у населених пунктах Новоград-Волинщини за сприяння районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводяться заходи з нагоди Міжнародного дня сім’ї, Дня матері.

     У цьому році районний захід проходив під гаслом «Успішна родина – щаслива родина», і відбувся він 16 травня у селі Гульськ. До участі у святі запрошувалися цілі родини. На заході були присутні: голова райдержадміністрації С.І. Лавренюк, голова районної ради Ф.В. Весесльський, заступник голови райдержадміністрації Н.В. Даниленко, Гульський сільський голова А.Ф. Висоцька.
 
      Високоповажні гості звернулися з привітаннями до присутніх. У своїх виступах Сергій Іванович Лавренюк та Франц Вікторович Весельський висловили щиру вдячність кожній родині за вагомий внесок у розвиток духовності району, наголосили на важливості ролі сім’ї, зокрема матері у житті людини.
 
      За духовний і національний розвиток української родини, турботу про збереження сімейних традицій та цінностей, гідне виховання дітей та зразковий приклад для наслідування іншим родинам керівництвом району було вручено подяки сім’ям: Мулько Світлани Павлівни та Анатолія Борисовича, Федоренко Тетяни Олександрівни та Андрія Сергійовича, Козлюк Наталії Василівни та Олександра Андрійовича та матерям-вихователям Сідловській Антоніні Миколаївні та Ковчан Тетяні Василівні за особистий вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у районі, турботу про збереження сімейних традицій та цінностей, гідне виховання дітей, зразковий приклад для наслідування іншим родинам та з нагоди Міжнародного дня сім’ї, Дня матері.
 
     Зазначені сім’ї та сім’ї, в яких матерям відповідно до Указу Перзидента України присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», отримали подарунки.
 
     Заздалегідь до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було оголошено конкурс малюнків на тему: «Моя сім’я і я» та конкурс кращих сімейних фото. На святі було організовано виставку сімейних фотографій та, представлених на конкурс, малюнків. Підсумки конкурсів було оголошено на святі, переможців нагороджено грамотами та призами.
 
    У концертно-вітальній програмі гармонійно спліталися пісенні, хореографічні та поетичні номери.
 
     Крім зазначеного заходу, до Дня матері, Міжнародного дня сім’ї фахівцями із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено ще ряд заходів.
 
    Зокрема, круглі столи: у с. Ярунь – на тему «Надійна дружна родина», у с. Повчино – «Моя сім’я – моя фортеця», у с. Несолонь – «Жінка, мати, берегиня», у с. Орепи – «У світі все починається з мами».    
 
 
 
      У селах Наталівка, Мала Цвіля, Косенів, Н. Романівка, с. Колодянка проведено конкурс дитячих малюнків, що порушують теми сімейних цінностей.

    У дитячих будинках сімейного типу родини Ковчан Т.В. та Сідловської А.М. проведено конкурс малюнка на асфальті «Моя мама».
 

     У селі Чижівка та смт. Городниця проведено конкурс творчих робіт «Моя улюблена сім’я». У селах Колодянка та Барвинівка – конкурс виразного читання віршів «Мати – берегиня роду».

     У селі Сусли відбулася ціла спортивна естафета для сімей, що пропагують здоровий спосіб життя.
 

   Переможці та учасники конкурсів отримали подарунки та заохочувальні призи.

     Крім того, у с. Нова Романівка проведено тренінгове заняття «Найрідніша людина – це мама», а у с. Косенів – анкетування на тему: «Я і моя сім’я».
 
    До проведення заходів залучалися педагоги, бібліотекарі сільських бібліотек, психологи, депутати сільських рад.
 
    Загалом у заходах взяло участь 135 осіб різних категорій. Зокрема це члени багатодітних сімей, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, дітей з обмеженими фізичними можливостями тощо.
Переглядів: 3242 | Додав: Юлія Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦ СССДМ Савицька Юлія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 19.05.2024, 05:44
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0