Головна » 2018 » Квітень » 27 » У Новограді-Волинському відбулись навчання для прийомних батьків та батьків-вихователів
09:51
У Новограді-Волинському відбулись навчання для прийомних батьків та батьків-вихователів

     

26 квітня 2018 року було проведено перший день навчання з підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів міста Новограда-Волинського, Новоград-Волинського та Ємільчинського районів.

    До програми підвищення кваліфікації включено актуальні теми педагогіки і психології підліткового та юнацького віку. Окрім того, на тренінги запрошуються спеціалісти із різних галузей, що дотичні до питань забезпечення та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Окрему увагу на таких тренінгах приділяють юридичним питанням. На заняттях відбувається також обмін досвідом між батьками.
   На початку заходу до слова було запрошено в.о. начальника служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації Наталію Пилипчук та в.о. директора Житомирського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ларису Теребей, які подякували прийомним батькам та батькам-вихователям, які дарують свою любов та родинне тепло діткам, які від народження були обділені батьківською турботою
..
    Під час навчання фахівці обговорили з учасниками законодавчі засади соціального захисту дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування: захист житлових та майнових прав. А також зупинилися на питаннях законної відпустки, прав та відповідальності прийомних батьків та батьків-вихователів.

    В другій половині дня для прийомних батьків та батьків вихователів було проведено тренінг на тему: «Емоційна обізнаність», учасники заходу виконали ряд вправ щоб краще усвідомлювати свої і чужі емоції, контролювати, регулювати і керувати ними, використовувати для ефективної взаємодії, успішного досягнення цілей та самореалізації.
  На території Новограда-Волинського району функціонує 6 прийомних сімей, в яких виховується 13 дітей, та 4 дитячі будинки сімейного типу в яких проживає 27 дітей.

 

 

 

Переглядів: 320 | Додав: Ромашка Автор матеріалу: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25.04.2024, 17:15
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0