Головна » 2011 » Травень » 13 » Сім’я – мій маленький Всесвіт
14:08
Сім’я – мій маленький Всесвіт
      Під таким гаслом 13 травня у селі Слобода Романівська пройшли заходи з нагоди Міжнародного дня сім’ї, які традиційно щороку проводяться у населених пунктах Новоград-Волинського району за сприяння районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА.
На святі були присутні: Андрій Борисович Поліщук – заступник голови районної державної адміністрації, Франц Вікторович Весельський – голова районної ради, Віктор Іванович Дейнека – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, Юрій Антонович Лосовський – сільський голова с. Нова Романівка.
     Високоповажні гості звернулися з привітаннями до присутніх. Андрій Борисович Поліщук зробив акцент на історії виникнення свят. У своєму виступі Франц Вікторович Весельський висловив щиру вдячність кожній родині за вагомий внесок у розвиток духовності району, наголосив на важливості ролі сім’ї, зокрема матері у житті людини. Віктор Іванович Дейнека у своєму виступі розповів про діяльність відділів районної державної адміністрації, які працюють з сім’ями, дітьми та молодю, роз’яснив про пільги для багатодітних сімей.
     За духовний і національний розвиток української родини, турботу про збереження сімейних традицій та цінностей, гідне виховання дітей та зразковий приклад для наслідування іншим родинам керівники району було вручили подяки та подарунки сім’ям Січкар Юлії Юріївні, Вознякам Руслану Вікторовичу та Світлані Анатоліївні, Брайткрайцам Анатолію Гератовичу та Ніні Володимирівні, Голубу Петру Валентиновичу та Мирославі Василівні, Лосовським Юрію Антоновичу та Тамарі Григорівні, Опанасюкам Анатолію Петровичу та Любові Степанівні. 
      Традиційно заздалегідь для дітей було оголошено конкурс на краще сімейне фото та конкурс малюнку «Моя сім’я». Переможців конкурсів нагороджено грамотами та призами. Святкову атмосферу доповнювали виставка вишивок, картин та представлених на конкурси робіт.
      У концертно-вітальній програмі гармонійно спліталися пісенні, хореографічні та поетичні номери.
      Цього ж дня філією районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у селі Несолонь проведено сімейне КВК. Кращі родини відзначено подарунками. На завершення свята школярі підготували для своїх родин святковий концерт.
Переглядів: 589 | Додав: Tanu6ka Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦСССДМ Савицька Ю.В. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 28.04.2024, 07:56
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0