Головна » 2017 » Травень » 19 » Міжнародний день сім'ї та День матері
11:14
Міжнародний день сім'ї та День матері

     ВІДЗНАЧИЛИ ТА ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ РОДИНИ БАТЬКІВ-ВИХОВАТЕЛІВ ТА ПРИЙОМНИХ БАТЬКІВ РАЙОНУ

   Напередодні Міжнародного дня сім'ї та Дня матері в Україні, у малому залі Будинку рад було проведено круглий стіл на тему «Збереження національних сімейних традицій і цінностей».

   На захід, організований районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, були запрошені батьки-вихователі будинків сімейного типу та родини прийомних батьків Новоград-Волинського району.
   Перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко відкрила захід словами вдячності та щирими привітаннями з нагоди свята. Миру у домівках, злагоди та порозуміння, любові та вдячності від дітей побажала вона всім присутнім. Після чого невеличку пізнавальну лекцію про те, що таке справжня сім'я, сімейні цінності та родинне виховання провела директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Маюн. У ході засідання круглого столу, працівники Центру провели з батьками-вихователями практичні зайняття. Присутнім було запропоновано зобразити традиції, яких дотримуються у їх родинах та стати героями театралізованої повчальної історії. Тож усі отримали гарний настрій та позитивні емоції, адже на деякий час кожен дорослий відчув себе дитиною.
   Але справжні батьки будь-де і у будь-який час залишаються батьками. Цю теорію сьогодні було вкотре підтверджено, адже учасники круглого столу прийшли на захід зі своїми дітками. І щоб дітвора не сумувала, а корисно і цікаво провела час, для них було організовано майстер-клас по виготовленню квітів з фоамірану, який провела методист РЦТСТУМ Зінаїда Ляхович.
   Завершила захід церемонія нагородження. За значний особистий внесок у вирішення питань соціального захисту дітей, створення сприятливих умов для всебічного розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, формування у дітей високих духовних і моральних якостей та з нагоди відзначення Міжнародного дня сім'ї та Дня матері Почесними грамотами районної державної адміністрації та цінними подарунками були нагороджені родини батьків-вихователів будинків сімейного типу та родини прийомних батьків нашого району.

 

 

Переглядів: 737 | Додав: Ромашка Автор матеріалу: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вівторок, 16.04.2024, 23:40
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0