Головна » 2012 » Червень » 5 » Хай щастю дитини не буде кінця !
15:02
Хай щастю дитини не буде кінця !
    Під таким гаслом 1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Новоград-Волинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей районної державної адміністрації було проведено заходи на території Піщівської сільської ради.
    У заходах взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Даниленко Наталія Володимирівна, начальник служби у справах дітей РДА Бойко Володимир Феодосійович, сільський голова с. Піщів Кравчук Павло Олександрович, директор Піщівської ЗОШ І-ІІІ ст. Горлата Лідія Степанівна та представник Міськрайонного Товариства Червоного Хреста Метрикас Жанна Леонідівна.
   

Керівництво району привітало дітей зі святом, Побажали їм щасливої долі, міцного здоров’я, успіхів та гарного настрою. В ході концертно-вітальної програми звучали пісенні номери, поетичні рядки, гуморески.
    Продовженням свята стала конкурсно-розважальна програма, в рамках якої проводився конкурс малюнка на асфальті «Я малюю Україну», конкурс загадок, весела естафета, спортивні змагання з волейболу, міні-футболу між командами спортсменів з с. Токарів та с. Піщів.

    Заходами охоплено 45 дітей різного віку та категорій. Жоден з учасників конкурсів не залишився без подарунка. Незмінним соціальним партнером в організації та проведенні заходів з нагоди Дня захисту дітей залишається міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, яка щороку забезпечує подарунками дітей, які беруть активну участь у заходах.

    Приватні підприємці з с. Піщів Лук’янець А.І. та Літвінчук В.В. надали дітям можливість поласувати безкоштовним морозивом.

    Філією районного центру СССДМ в селі Несолонь спільно з Несолонської загальноосвітньою школою І-ІІІ ст. з нагоди свята проведено захід «Діти – наше майбутнє» До нього залучено 75 дітей. Крім традиційних конкурсів загадок, малюнка на асфальті, спортивних змагань, тут проведено ще й конкурс «Караоке». Діти мали можливість поласувати цукерками за сприяння фермерського господарства «Аделаїда».

    З нагоди свята в районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано виставку тематичної літератури та соціально рекламної продукції.
    01 червня 2012 року з 09.00 до 10.00 год. районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Дейнеки В.І. проведено також сеанс гарячої телефонної лінії з питань захисту прав дітей, організації оздоровлення в літній період, попередження жорстокого поводження з дітьми.
Переглядів: 792 | Додав: Юлія Автор матеріалу: Провідний спеціаліст РЦСССДМ Савицька Ю.В. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Неділя, 12.05.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0