Головна » 2017 » Травень » 19 » «БУДЕ РОДИНА – БУДЕ УКРАЇНА»
11:33
«БУДЕ РОДИНА – БУДЕ УКРАЇНА»

«БУДЕ РОДИНА – БУДЕ УКРАЇНА»

     Родина — це опора та надія для кожної людини, найміцніша фортеця, у якій завжди можна знайти захист.

     У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і незамінимими. Саме сім'я може зробити нас щасливими, адже є основою основ.
    З нагоди Міжнародного дня сім'ї та Дня матері у Будинку культури села Кикова відбувся святковий концерт «Буде родина – буде Україна», співорганізаторами якого стали Киківська сільська рада та районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
  Розпочався концерт привітальним танцем від дитячого танцювального колективу «Киківчаночка». Традиційним хлібом-сіллю вітали поважних гостей на Киківській землі. Після чого з вітальним словом до присутніх звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко. Вона висловила щиру вдячність кожній родині за вагомий внесок у розвиток духовності району та наголосила на важливості ролі сім'ї та матері у житті кожної людини. Привітавши всіх зі святом, Наталія Володимирівна провела церемонію нагородження. За материнську відданість, любов і турботу, вагомий внесок у відповідальну і благородну справу – виховання дітей, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Міжнародного дня сім та Дня Матері Подякою районної державної адміністрації та цінними подарунками були відзначені: матір-героїня Валентина Люшненко та багатодітні матері - Міла Шульга, Оксана Гудзь, Олена Кондратюк.
    Також з привітаннями з нагоди свята та щиросердними словами подяки до присутніх звернувся голова Киківської сільської ради Юрій Процюк.
Радісна атмосфера, гучні оплески, усмішки та гарний настрій панували у святковій залі. Яскравими, незабутніми піснями й танцями на протязі усього заходу глядачів розважали – дитячий танцювальний колектив «Киківчаночка», вокальний ансамбль «Берегиня», В. Ольшевський, шкільний хор та вихованці дитячого садочка села Кикова.

Переглядів: 439 | Додав: Ромашка Автор матеріалу: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 20.04.2024, 08:47
Вітаю Вас Гість

Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні сайти

 
 
 


Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0